Forskjell mellom versjoner av «Forside»

Fra Mikromarc Wiki
Gå til: navigasjon, søk
(Oppgradering av Mikromarc til versjon 3.6.70, 20. januar 2017)
(Tr*ffpunkt 2018)
Linje 19: Linje 19:
  
 
===Tr*ffpunkt 2018===
 
===Tr*ffpunkt 2018===
Vi er ferdige med årets Tr*ffpunkt på Fornebu, og allerede er planleggingen av neste års
+
Årets felles brukermøte for Norge, Sverige og Finland er under planlegging.
felles brukermøte for Norge, Sverige og Finland i gang.
+
 
Tr*ffpunkt i 2018 vil bli avholdt 8. og 9. november i Helsinki.
 
Tr*ffpunkt i 2018 vil bli avholdt 8. og 9. november i Helsinki.
  

Revisjonen fra 23. apr. 2018 kl. 13:47

Velkommen til Mikromarc Wiki!

Dette er en kunnskapsbase der du vil finne nyttig informasjon om Mikromarc-systemet og tilhørende produkter og tjenester. Siden er ment som et supplement til brukerveiledningene og Hjelp-funksjonen i Mikromarc.


Aktuelt

Fjernstyring

I forbindelse med brukerstøtte tilbyr vi fjernstyring av datamaskinen din via Teamviewer. Dette avtales mens vi har kontakt med deg på telefon. Klikk her for å laste ned programmet.

Tr*ffpunkt 2018

Årets felles brukermøte for Norge, Sverige og Finland er under planlegging. Tr*ffpunkt i 2018 vil bli avholdt 8. og 9. november i Helsinki.

Mikromarc e-postliste

Har du husket å melde deg på vår Mikromarc e-postliste for å motta siste Mikromarc Nyhetsbrev, kurs og andre diskusjoner blant medlemmer om Mikromarc? Meld deg på her

Fjernlån

Her er en oppskrift på hvordan man kan sperre enkelteksemplarer fra å kunne bestilles som Fjernlån og/eller Norgeslån

Høy skjermoppløsning kan gi manglende visning av enkelte felter

Etter hvert som stadig flere har gått over til Windows 10 har en del bibliotek meldt inn at de på sin nye pc ikke ser alle felter i bl.a Katalog lenger. Vi anbefaler da følgende: Sett skriftstørrelse til 100%, skjermoppløsning til det nest høyeste, logg inn og ut av Windows og logg på Mikromarc 3 igjen.

Mikromarc 3-tips fra Jens-Christian Strandos

Jens-Christian Strandos er Bibliotekenes IT-senters reisende konsulent som besøker bibliotek året rundt i Norges langstrakte land. Jens-Christian er en ivrig skribent med flere blogger hvor også bilder fra hans reiser er publisert. Kanskje vil du finne bilder og informasjon fra nettopp ditt bibliotek på hans populære blogg om Mikromarc. Nå skriver han blant annet om nyheter som kommer i Mikromarc 3, versjon 6.70.

Online betalingsmulighet for lånerne dine

Fra og med versjon 6.60 fins det mulighet for online-betaling i Websøk. Kontakt vår markedsavdeling på 22089897 eller salg@bibits.no for mer informasjon og bestilling. Her kan du også bestille oppsett av Mobilweb, Tidsstyrte oppgaver, Fjernlån, Innkjøp og OAI-PMH.

Bibsys og fjernlån

Bibsys har lagt ut informasjon om fjernlån via Oria.

Systemkrav for Mikromarc 3

Microsoft har avviklet kundestøtte for Windows XP. Dette førte til nye systemkrav for Mikromarc 3 fra og med januar 2015.


Demonstrasjonsvideoer av Mikromarc 3

Har du lyst til å se demonstrasjonsvideoer om Mikromarc 3 eller lære noen nyttige tips og triks for hvordan man kan bruke de ulike modulene i programmet?

Demonstrasjonsvideoer laget av Jens Christian Strandos finner du på http://www.jechstra.net/mm3/